45 nieuwe Trollbeads bedels in Trollbeads herfstcollectie

Trollbeads Safraan FacetVanaf vrijdag 6 september mogen de nieuwe Trollbeads bedels getoond worden op de website. Natuurlijk wisten de dealers al iets eerder welke mooie nieuwe bedels aan de collectie worden toegevoegd. In deze Trollbeads herfstcollectie van 2013 een groot aantal nieuwe zilveren Trollbeads. Waarbij enkele bloemmotieven zijn uitgevoerd met zilver en een parel. Bij de Zilveren Trollbeads zien we ook figuren terugkomen die we allemaal wel kennen van het beroemde computerspel Pacman. De Spokenjager en Spokenjaagster zijn de zilveren bedels die geïnspireerd zijn op de hoofdfiguren van het Pacman spel.

En we zien ook een groot aantal nieuwe glazen Trollbeads aan de collectie toegevoegd worden. Deze met mooie kleuren die goed passen bij de herfstkleuren. Deze glazen bedels kun je ook kopen in twee nieuwe glassetjes, Natuurlijke elementen set en de Purperen Hemel set.

Opvallend zijn de facet Trollbeads. Mooie vlakje op de bedels doen het licht weerkaatsen. Deze Safraanfacet en Masalafacet bedels hebben mooie opvallend kleuren.

Ook de collectie met leren armbanden is weer aangevuld. Deze zijn uitgevoerd in een combinatie van twee kleuren. Daarbij kun je kiezen uit een leren armband met Zwart en Grijs. Of een leren Trollbeads Armband waarbij lichtbruin en donkerbruin zijn gecombineerd. Deze leren armbanden zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. En om de armband helemaal compleet te maken kun je direct een nieuw slotje kiezen uit de herfstcollectie. Het waterslotje is voorzien van mooie versieringen die goed passen bij de vele Trollbeads uit de collectie. Zie de beelden van deze Trollbeads herfstcollectie in het Trollbeads fotoboek.