Limited Edition Trollbeads Gordeldieren

Roze en Lavendel gordeldierTrollbeads heeft steeds vaker Limited Edition kralen. Deze kralen zijn slechts voor een beperkte periode leverbaar op basis van een Op=Op constructie. Deze Limited Editions kun je alleen krijgen bij de aangesloten Trollbeads winkels. Wanneer de vooraarden zijn uitverkocht zie je slechts in een enkele keer de speciale bedels in een andere vorm toegevoegd worden aan de vaste collectie. Maar hier kun je absoluut niet vanuit gaan. Wil je een Limited Edition Trollbeads echt hebben dan meteen handelen. Want goedkoper worden de Trollbeads toch niet.

Trollbeads Gordeldieren

Begin maart werden de vier nieuwe Trollbeads Gordeldieren geïntroduceerd. Deze Limited Edition kralen hebben ieder een mooie kleuren combinatie. Het gaat om de volgende vier kralen:

  • Roze en Oranje gordeldier (61008)
  • Roze en Lavendel gordeldier (61009)
  • Groen en Paars gordeldier (61010)
  • Mint en Lavendel Gordeldier (61011)

Met deze nieuwe kleuren kun je een mooi persoonlijk tintje geven aan de zilveren Trollbeads armband. Deze gordeldieren Trollbeads zijn gemaakt van Murano glas en zilver.

Voor de omschrijving van het gordeldier verwijst Trollbeads naar een oud Indiaas gebed voor het gordeldier: “Bescherm mijn grenzen, leer me mijn schild te richten, weerkaats mijn pijn, opdat ik niet zal zwichten.” Zie ook de voorbeelden van deze bedels in het overzicht van Trollbeads per Collectie.