Nieuwe Limited Edition Trollbeads

Trollbeads Joyful - Blij!We hebben even moeten wachten voordat we het bekend mochten maken van Trollbeads. De juweliers waren al op de hoogte van deze nieuwe Trollbeads bedels en hebben al een voorraad kunnen aanleggen. We kunnen dus direct naar de favoriete winkel om de collectie uit te breiden.
Trollbeads heeft weer veel nieuwe bedels in de collectie. Dit is een tijdelijke terugkeer van de bedel Joyful en de start van de zogenoemde Seasonal Collectie en de Universal Uniques.

Limited Edition Joyful – Blij!

De kraal Joyful – Blij! is een oude bekende. Deze is namelijk in 1998 ge├»ntroduceerd in de TROLLBEADS-collectie en werd in 2006 een retired bead. Wereldwijd hebben veel TROLLBEADS-liefhebbers gevraagd dit collectors item opnieuw uit te brengen. TROLLBEADS Denemarken brengt deze kraal nu uit als Limited Edition ter ere van Moederdag. De dag waarop Moederdag gevierd wordt verschilt per land, daarom introduceert Trollbeads de Joyful – Blij! mooi op tijd, ruim voordat wij in Bederland Moederdag vieren. Let op!! Het is een Limited Edition dus slechts beperkt leverbaar.

Limited Edition Seasonal Collection Easter Eggs

Nieuw is de Seasonal Coll ection! Zoals de naam al zegt een seizoensgebonden collectie en kan meerdere keren per jaar in een variant terugkomen. Met de paasdagen in het vooruitzicht zijn dat deze eerste keer setjes van 3 unieke Easter Eggs in diverse lentekleuren (Trollbeads nr. SC63703). De kralen hebben een grotere opening en passen daardoor om de meeste bekende bedelsystemen.
Let op!! Het is een Limited Edition dus slechts beperkt leverbaar.