Nieuwe Summer Stones Trollbeads

Trollbeads Summer StonesTrollbeads komt met een nieuwe uitbreiding van haar collectie met de Summer Stones. Opnieuw is dit een Limited Edition. Dus verkrijgbaar bij de exclusieve Trollbeads dealers en zolang de voorraad strekt. Deze Summer Stones zijn als set van zes stenen verkrijgbaar. Maar het kan zijn dat de dealers de stenen ook los aanbieden. Een mooie aanvulling op je collectie van Trollbeads. Deze designs en kleuren passen bijvoorbeeld erg goed bij de Rood en Groen leren armbanden van Trollbeads. Maar ook op je zilveren armband is het een aanwinst.
De Summer Stones bestaan uit:

  • Dalmatische jaspis Dalmatische jaspis is lichtbruin met zwarte stippen en staat net als de gelijknamige hond symbool voor trouw en loyaliteit. Deze edelsteen met grondende werking zorgt voor rust en sereniteit.
  • Afrikaanse amethist Paars is de kleur van de inspiratie en van de kunsten. De amethist geeft ons het inzicht dat we onze beperkingen vooral aan onszelf te danken hebben, maar ook de kracht om die obstakels te overwinnen en ons verder te ontwikkelen.
  • Rode jaspis Een edelsteen die zorgt voor bescherming, stabiliteit en kracht. Rode jaspis bevordert het emotioneel evenwicht en versterkt onze verbinding met de aarde, en geldt als een bron van vreugde en energie.
  • Rhyoliet Rhyoliet helpt ons op het hier en nu te focussen in plaats van op het verleden. Het versterkt naar men zegt het vermogen om moeilijke situaties kalm tegemoet te treden en maakt ons bewust van onze eigen kracht.
  • Canadese jade Jade stimuleert naar men zegt de creativiteit en een scherpe geest, en zorgt ook voor balans en harmonie

Bekijk de beelden van deze Trollbeads Summer Stones 2013