Nieuwe Trollbeads – People Beads 2012

Trollbeads ChakrakleurenOok al is het dit weekend erg zonnig en warm. Maar toch even een bericht over de nieuwe Trollbeads bedels die met de People Beads collectie aan het assortiment zijn toegevoegd.

Nieuwe Spirituele Collectie

‘Ook dit jaar had Trollbeads weer de People’s Bead ontwerpwedstrijd. Fans over de hele wereld hebben mee kunnen helpen aan het ontstaan van een nieuwe collectie aan Trollbeads. Maar liefst 11 ontwerpers van 9 verschillende nationaliteiten hebben deze bedels ontworpen.

De bedels van de winnaars zijn nu opgenomen in de collectie en zijn ook in onze online winkel verkrijgbaar. Zoals Trollbeads zelf al aangeeft: De winnende ontwerpen zijn met een nieuw Fantasy collier met facet geslepen onyxhanger met elkaar verbonden tot een collectie; de People’s Bead 2012 Spiritual Collection.

Ook Nederlandse Winnaar People Beads

In de nieuwe collectie zit ook een Nederlands ontwerp. Jolanda J.Hos ontwierp de Trollbead Chakrakleuren. Naar mijn persoonlijke mening is dit ook wel de mooiste nieuwe bedel. Maar oordeel zelf en bekijk de nieuwe collectie.

Zie de beelden van deze Trollbeads People Beads in het fotoboek