Nieuwe Trollbeads voorjaarscollectie 2014

Trollbeads Voorjaarscollectie 2014Net in het nieuwe jaar weet je al dat op het eind van de maand de nieuwe Trollbeads collectie beschikbaar komt. Het gaat hierom de voorjaarscollectie 2014. En ook dit keer gaat het om een groot aantal nieuwe bedels. Verschillende nieuwe Zilveren Trollbeads en glazen Trollbeads worden aan de collectie toegevoegd. ook zien we weer twee nieuwe leren armbanden. Deze Trollbeads armbanden hebben weer een mooie frisse kleur. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn met twee kleur combinaties. Lichtgrijs in combinatie met donker grijs en een leren armband van een combinatie met bruin en lichtgrijs.

Exotische Trollbeads Voorjaarscollectie 2014

Deze nieuwe Trollbeads collectie is gebaseerd op de thema’s Duizend en een nacht en de Hangende tuinen van Babylon. Daarmee krijgt het volgens de leverancier een exotisch tintje. Deze nieuwe bedels worden toegevoegd aan de vaste collectie van Trollbeads. Het gaat hier niet om gelimiteerde bedels. In de collectie een aantal beads met opvallende namen. Bijvoorbeeld Robijnvalk, Druppels van genot en Arabische Haas. In deze collectie dus een aantal zilveren bedels en een aantal glazen bedels. Gelukkig ook weer een tweetal glazen sets: Sprankel set en City Fashion set. Toch een handige manier om snel je eigen collectie uit te breiden. En ook een leuk prijs voordeel. Kijk ook eens naar de Mosagaat en Smaragd. Deze laatste Trollbead is wel wat duurder maar erg mooi van kleur.

In de collectie zitten ook nieuwe Facet bedels met namen die verwijzen naar de Sahara.

Retired Trollbeads 2014

Met het uitbreiden van het assortiment met de Trollbeads voorjaarscollectie, heeft de leverancier ook weer een aantal Retired Trollbeads aangewezen. Dit zijn de Trollbeads bedels die niet meer bijgemaakt worden. Vaak is er nog wel een voorraad aanwezig bij de leverancier en de diverse winkels. Zolang de voorraad nog strekt kan de winkelier deze retired trollbeads bestellen. Let dus goed op of je een bepaalde Trollbead absoluut wilt hebben. Zit deze bij de retired bedels, moet je even snel handelen en de bedel gauw aanschaffen bij je favoriete juwelier of online shop.