Nieuwe Trollbeads Najaarscollectie 2014

Trollbeads najaarscollectie 2014In de eerste week van september heeft Trollbeads de nieuwe najaarscollectie gelanceerd. Hiermee heeft het weer de perfecte aanvulling op de al grote collectie met zilveren en glazen Trollbeads. Een herfstcollectie met passende kleuren en figuren voor het tijdstip van het jaar. In deze nieuwe collectie heeft Trollbeads de spiritualiteit van het oosten willen combineren met de Scandinavische bossen. De bossen voor de lange wandelingen in de natuur om volledig tot ruste te komen. Of zoek je juist deze ontspanning door yoga of meditatie. Dit komt nu allemaal samen in de nieuwe najaarscollectie.

Nieuwe Zilveren Trollbeads

De fans van de Trollbeads bedels hebben ieder hun eigen voorkeur ten aanzien van de materialen. Gelukkig komt Trollbeads in deze najaarscollectie ook de aanhangers van zilver weer tegemoet met mooie aanvullingen. Bijvoorbeeld een zilveren Boeddhahoofd, paardenbloem en het beertje. Ook enkele nieuwe zilveren slootjes en oorbellen in deze najaarscollectie.

Glazen Trollbeads met herfstkleuren

In deze herfstcollectie ook weer een nieuwe gekleurde glazen Trollbeads. Opvallende kleuren die perfect passen in de herfst. De periode waarbij de bladeren van kleur verschieten en we weer de warmt in huis gaan opzoeken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de glazen Trollbead Herfststralen en de schitterend licht-facet. Via deze Herfstcollectie worden ook weer twee glazen sets aan de collectie toegevoegd.

Voorkeur voor Leer?

In deze najaarscollectie ook weer twee nieuwe leren Trollbeads armbanden. Deze in twee verschillende kleur combinaties. Je kunt daarbij kiezen uit Oranje en Marine gecombineerd of een combinatie van Cyaan en zwart.

Zie het foto boek van de Trollbeads fan site voor de beelden van deze nieuwe Trollbeads Najaarscollectie 2014.