Overzicht van andere bedelmerken

Op deze pagina een overzicht van populair bedelmerken. Veel ontwerpers hebben hun eigen bedels en glasbedels gemaakt die ze online of op diverse beurzen aanbieden. Bij deze sieraden is er veel concurrentie. Het kan dus zijn dat onderstaande bedelmerken niet meer een actieve collectie aanbieden.

Bida Beads

Bide Beads logoStel uw eigen armband en/of collier samen met honderden zilveren van Sterling Zilver 925. Maar ook emaille en glazen beads. Combineer tot in het oneindige. Ontdek de vele mogelijkheden van Zwitz en u bent een prachtig sieraad rijker.
De beads uit de prachtige bijoux-serie “Seventh Sense” zijn ontworpen in Amerika. Een schitterende collectie modische sieraden die inspeelt op het huidige modebeeld. Daarnaast ook de collectie “Angels”. Deze rubber ringen met Swarovski-kristallen zijn er in meer dan 40 kleuren.

Chamilia Beads

Chamilia BeadsChamilia Beads de bedels uit Amerika zijn groot geworden door de bekende sterren als: Paris Hilton, Usher, venus Williams en Fergie van de Black Eyes Peas. Chamilia is een een
vrouwelijke verwijzing naar de Kameleon. Het dier met de kracht om aan te zich aan te kunnen passen aan de omgeving. Maar de kameleon is ook een exotisch dier met de mogelijkheden om zich te presenteren in een grote variatie. Dus ook de Chamilia Beads komen in veel variatie.

Charm It

logo CharmIt BedelsCharm It bedels, CHARM IT! is het unieke sieradenconcept, dat op stormachtige wijze de wereld aan het veroveren is (doelgroep 4 tot 20+ jaar). En nu ook in Nederland.
De collectie armbanden, kettingen, oorbellen, horloges en accessoires die kunnen worden versiert met een enorm assortiment onweerstaanbare bedeltjes.
CHARM IT! spreekt aan, want een sieraad van CHARM IT! kan zowel hip als charmant zijn! Dankzij de verschillende thema’s en stijlen van de bedeltjes kan iedereen zijn persoonlijke sieraad hebben.
CHARM IT! is dynamisch, aangezien de bedeltjes eenvoudig kunnen worden toegevoegd, uitgebreid en verwisseld kan iemand iedere keer weer anders voor de dag komen.

Pandora

Pandora logoPandora, een ware rage in sieradenland nu ook beschikbaar Nederland. Meer dan 100 beads van verschillende ornamenten kunnen worden gespaard in combinaties aan armbanden en colliers.
In zilver en goud of combinaties daarvan. Ook met edelstenen. Iedereen kan een eigen verzameling opbouwen en met ieder nieuw ornament groeit de waarde van het unieke sieraad.
De Pandora charms zijn ook zeer hot in het buitenland. Lees meer over Pandora bedels

De informatie over de bedelmerken op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 20 maart 2015 )
[csbshare]