Overzicht Trollbeads Chinese Dierenriem 2012

Trollbeads begint 2012 goed met de introductie van een aantal nieuwe bedels. Het gaat hierbij wel om een Limited Edition Trollbeads. Deze bedels zijn vaak maar beperkt in voorraad en bij het bestellen gaat het vaak om Op=Op. Je moet er als klant dus snel bij zijn als je een dergelijke bedel wilt toevoegen aan je collectie.

De Trollbeads Chinese Dierenriem bedels

Zie hieronder het volledige overzicht van nieuwe Trollbeads. Van iedere Trollbead geven we de naam, een korte omschrijving maar ook het artikel nummer. Dit nummer is erg handig bij de online winkels.

Trollbeads Rat

Trollbeads Rat

De rat gaat gemakkelijk nieuwe relaties aan. Ratten zijn vindingrijk, flexibel, intelligent en fantasierijk. Door hun charmante en innemende karakter zijn ze aangenaam gezelschap en ze hebben een goed ontwikkelde intuïtie. Ze zijn zeer inventief en creatief.
Engelse naam: Trollbeads Rat
Trolbeads nr: LE11401-1

Trollbeads Os

Trollbeads Os

De os is zachtaardig, geduldig en rustig. Als je hen ergert, kunnen ze echter heel boos worden. Ze werken hard, zijn gewetensvol, eerlijk, loyaal en uiterst sterk. Ze zijn erg goed in het opbeuren van de mensen in hun omgeving.
Engelse naam: Trollbeads Ox
Trolbeads nr: LE11401-2

Trollbeads Tijger

Trollbeads Tijger

De tijger is avontuurlijk en heeft een voortdurende behoefte aan nieuwe ervaringen. Tijgers zijn sterk, dapper, eerlijk, fantasierijk en ambitieus. Ze hebben meestal een uitstekend humeur. In China is men ervan overtuigd dat degene die in het jaar van de tijger is geboren veel geluk en voorspoed heeft.
Engelse naam: Trollbeads Tiger
Trolbeads nr: LE11401-3

Trollbeads Konijn

Trollbeads Konijn

Het konijn is heel getalenteerd. Konijnen zijn intelligent, beschaafd, vredelievend, zorgzaam en romantisch. Ze hebben een scherpe blik en meestal ook een voortreffelijke smaak. Ze hebben een positieve levenshouding.
Engelse naam: Trollbeads Rabbit
Trolbeads nr: LE11401-4

Trollbeads Draak

Trollbeads Draak

Draken zijn kleurrijke mensen. Ze zijn bijzonder zelfverzekerd en gedijen als ze op de voorgrond kunnen treden. Ze zijn effectief, eerlijk, moedig, fantasierijk en hebben verantwoordelijkheidsgevoel. Ze hebben een uitbundig temperament en kunnen koppig zijn. Draken zijn meestal gezond en zeer energiek.
Engelse naam: Trollbeads Dragon
Trolbeads nr: LE11401-5

Trollbeads Slang

Trollbeads Slang

De slang is een snelle denker en heeft een scherpe intuïtie. Slangen zijn vreedzaam van geest, waardoor ze op een natuurlijke wijze autoriteit uitstralen. Ze zijn bedachtzaam, wijs, nauwkeurig, geduldig en betrouwbaar. Qua uiterlijk zijn ze vaak zeer aantrekkelijk.
>Engelse naam: Trollbeads Snake
Trolbeads nr: LE11401-6

Trollbeads Paard

Trollbeads Paard

Het paard is meestal vrolijk van aard en bij iedereen geliefd. Paarden zijn energiek, ambitieus, vriendelijk, geestig en welbespraakt. Ze houden ervan nieuwe mensen te ontmoeten. Ze zijn wijs maar erg ongeduldig. Meestal handelen ze het liefst op eigen initiatief.
Engelse naam: Trollbeads Horse
Trolbeads nr: LE11401-7

Trollbeads Geit

Trollbeads Geit

De geit is bijzonder zachtaardig en vaak behoorlijk intelligent. Geiten hebben vele talenten; vooral hun artistieke talent treedt naar voren. Ze zijn vriendelijk, diplomatisch, fl exibel en welbespraakt. Ze hebben in het leven behoefte aan elegantie en hebben vaak een hart van goud.
Engelse naam: Trollbeads Goat
Trolbeads nr: LE11401-8

Trollbeads aap

Trollbeads aap

De aap leert graag nieuwe dingen en is inventief, origineel en denkt snel. Apen zijn intelligent en hebben een goede fantasie. Ze beschikken over een flinke dosis gezond verstand, zijn behulpzaam en hebben erg veel energie.
Engelse naam: Trollbeads Monkey
Trolbeads nr: LE11401-9

Trollbeads Haan

Trollbeads Haan

Hanen zijn bijzonder enthousiast in alles wat zij ondernemen en kunnen in bepaalde situaties uiterst dapper zijn. Hanen zijn ambitieus, zelfverzekerd, eerlijk, accuraat, betrouwbaar en scherpzinnig. Ze houden van feesten en zijn dol op een huis vol gasten.
Engelse naam: Trollbeads Rooster
Trolbeads nr: LE11401-10

Trollbeads Hond

Trollbeads Hond

De hond is openhartig en door en door eerlijk. Honden zijn loyaal, grootmoedig, onzelfzuchtig en heel betrouwbaar. Ze kunnen goed kalm blijven. Ze zullen een vriend nooit verraden en zijn de eersten om degenen te helpen die hun hulp nodig hebben.
Engelse naam: Trollbeads Dog
Trolbeads nr: LE11401-11

Trollbeads Varken

Trollbeads Varken

Het varken is heel beleefd en grootmoedig. Varkens zijn tolerant, hoffelijk, oprecht en humoristisch. Ze kunnen ook grillig en impulsief zijn. Ze hebben een sterke wil en een onweerstaanbare innerlijke kracht.
Engelse naam: Trollbeads Pig
Trolbeads nr: LE11401-12

Bekijk ook de beelden in het Fotoboek