Pandora Juwelen en Pandora Beads

Pandora bedelsOok de bedels van Pandora zijn zeer hip en erg actueel. De Pandora bedels hebben dezelfde aantrekkingskracht als de Trollbeads. Ook met de Pandora bedels kun je een eigen ontwerp armband samenstellen.

Zie ook: Pandora Bedels Fansite. Met meer informatie over Pandora Ringen, Pandora Armbanden en meer bedels van de Pandora Style

Oorsprong van Pandora

Ook de luxe Sterling Zilver Pandora juwelen komen oorspronkelijk uit Scandinavië. Daar werden ze in 2002 gelanceerd. Een jaar later in 2003 deden de juwelen van dit exclusieve merk hun intrede in de Amerikaanse markt.
De ontwerpers van de Pandora bedels komen uit Kopenhagen. Daar in Denemarken worden de ontwerpen van Sterling Zilver en 14 karaats goud gemaakt. De innovatieve Pandora armband (Pandora Bracelet) kan door de eigenaar naar eigen voorkeur worden samengesteld door de Beads te kiezen. Deze bedels kunnen dan op de Pandora armband worden geschoven.

Pandora enorme hit in Amerika

Na de introductie op de Amerikaanse markt waren de Pandora bedels een echte hit. Het was de eerste hit op de juwelen markt aldaar. Veel sieraden merken proberen op dit succes mee te liften en komen met vergelijkbare concepten. Met een zeer groot aanbod van bedels kun je altijd een persoonlijke sieraad maken. Ook is het een ideaal cadeau om te krijgen. De prijs voor een enkele bedel past vaak in het budget. Daarmee geef je de ontvanger weer nieuwe mogelijkheden om de bedel te combineren met andere bedels van het merk.

Een unieke armband samenstellen

Je kunt kiezen uit een collectie van honderden Pandora bedels van Sterling zilver of 14 karaat goud. De Pandora bedels zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Dus gebruik je creativiteit en stel een top armband samen. Op deze manier heb je altijd een uniek armband.
De Pandora armbanden en kettingen zijn basis voor je creatie. Deze armbanden (bracelet) en kettingen (necklace) zijn onder andere verkrijgbaar in glanzend zilver, geoxideerd zilver of 14 karaat goud. De zilveren bedels zijn ook verkrijgbaar in combinatie met verschillende materialen, zoals emaille, Braziliaans hout en steen.

Verkooppunten van de Pandora bedels

Sommige winkeliers die de Trollbeads bedels verkopen voeren ook Pandora bedels in de collectie. Maar voor deze bedels zie je winkeliers gebruiken maken van de Shop in Shop mogelijkheden. Dan wordt vaak exclusief voor dit merk gekozen. Ook zie je steeds vaker speciale Pandora winkels in het straatbeeld. Relatief kleine winkels die in een mooie setting de bedels en sieraden tonen en de exclusieve uitstraling versterken voor deze sieraden. Daarmee is het een zeer sterke concurrent voor het Trollbeads merk.

Let op de echtheid

Op het internet willen veel sites profiteren van de bekendheid van het merk en bieden zeer voordelige bedels aan. Dit zijn vaak prijzen die sterk onder de gangbare prijzen liggen die je in de winkel betaald. Het is dan ook verstandig om te controleren of je wel met bedels van het echte merk te maken hebt, of dat je een goedkope variant aangeboden krijgt. Helaas is het soms erg lastig om het verschil te zien. Bij de juwelier is vaak wel te zien of deze ook een officiële dealer is van het merk of niet.