Speciale Trollbeads Moederdag collectie

Lavendel FacetOok voor Moederdag heeft Trollbeads een speciale collectie geïntroduceerd. Mooi vormgegeven zilveren bedels ontworpen door Ranar R Jorgensen. Deze bedels zijn verkrijgbaar in verschillende prijs categorieën. Trollbeads Verzorgend Licht (11473) is verkrijgbaar voor € 58. De Trollbeads bedel Daglicht is in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar. Als kraal (11296) kost daglicht € 42. Voor de daglicht oorsieraden betaal je iets meer. Deze zilveren kralen en oorsieraden worden toegevoegd aan de standaard Trollbeads collectie.

Lavendel Facet

In deze Moederdag collectie is ook een Limited Edition kraal opgenomen. Dit is de Lavendel Facet (62905). Zoals als de naam al doet vermoeden met een mooie lavendel kleur en facet geslepen. Het licht wordt weerkaatst op de bedel die daardoor extra glans krijgt. Deze kraal is verkrijgbaar bij de Trollbeads Limited Editon dealers en leverbaar zolang de voorraad strekt. De kraal is verkrijgbaar voor € 47,-.

Helaas gaat het om een Limited edition bedel die niet in de standaard collectie wordt opgenomen. Dus als je deze bedel echt wilt hebben moet je snel beslissen.

Zie voor beelden van deze Moederdag collectie het fotoboek van deze Trollbeads fansite.