Trollbeads Halloween collectie 2012

Trollbeads HalloweenHalloween is een feestdag die vooral bekend is geworden vanuit Amerika. We kennen allemaal de films wel met de kinderen die langs de deuren gaan met verlichte pompoenen. Maar het feest wint ook in Nederland aan populariteit. Steeds meer mensen vieren ook hier het feest.

Een unieke kans voor Trollbeads om speciale bedels te ontwerpen die aansluiten bij het populaire feest. Nu kunnen we dus ook gaan griezelen met Trollbeads. Er zijn drie kralen aan de collectie toegevoegd die ook na dit feest nog een aanwinst zijn voor de collectie

Trollbeads Innerlijke Gloed

Het stralende middelpunt van deze Halloween-collectie is de kraal met fluorescerende gloed van binnen; Innerlijke gloed. Deze speciale glaskraal is bij daglicht prachtig zacht van kleur. In het donker gloeit hij juist van binnenuit op en lijkt bijna magisch van kleur. Een betoverende glow-in-the-dark die je TROLLBEADS-sieraad echt bijzonder maakt!

Spin die geluk brengt

Kun jij wel wat geluk gebruiken? Dan is Spin echt iets voor jou! Velen gruwelen van deze beestjes, maar van kleine spinnen wordt gezegd dat ze geluk en voorspoed brengen.

De bekende Pompoen

Met Halloween fungeert de Pompoen weliswaar als lampion, maar ook na de griezeligste dag van het jaar kan hij je armband een spannende uitstraling geven. Je hoeft hem zelf niet meer uit te hollen. Hij kan zo op de armband geschoven worden.

Zie de beelden van de Trollbeads Halloween Collectie in het fotoboek.