Trollbeads Kerstcollectie 2011

Trollbeads Rode Kerstset LEDe dagen worden al weer korter en het begint al wat kouder te worden. Tijd voor mooi Trollbeads Winternieuws. De Nieuwe Trollbeads Kerst Collectie en een tweetal Limited Edition glas sets, ook speciaal voor de kerst.

Nieuwe bedels met Kerstcollectie

Traditioneel komt Trollbeads met een mooie Kerstcollectie. Ook dit jaar krijgen we weer een paar nieuwe bedels aan de collectie toegevoegd. In deze collectie zitten een Schattige Teddybeer, een Boeket van Hartjes en een mooie Maretak bedel. Deze laatste bedel is zowel leverbaar in het Zilver als ook in een gouden uitvoering.
Naast het Zilver en Goud een tweetal bedels met mooie warme kleuren, Diamond Like Blauw en een Rood Tijgeroog.

Trollbeads Make A Wish Wensmunt

Trollbeads heeft ook een speciale wensmunt toegevoegd aan de collectie. Aan deze bedel is ook een mooie en goede actie verbonden. Voor iedere Wensmunt die verkocht wordt zal tien euro worden overgemaakt aan de Make-A-Wish stichting. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedrijgende ziekte en geeft ze daarmee kracht om weer kind te zijn. Een mooie actie dus!

Limited Edition Kerstbedels

De Kerstcollectie bevat dit jaar ook twee Limited Edition trollbeads glazen sets. Een setje in het Rood en een Setje in het blauw. Deze Limited Edition bedels zijn zoals gebruikelijk slechts beperkt voorradig en leverbaar zolang de voorraad strekt.

Zie ook de beelden van deze Trollbeads Kerstcollectie 2011