Trollbeads Kerstcollectie 2012

Trollbeads Schattige KerstsetWe hadden al aangegeven dat we begin november de nieuwe collectie konden aankondigen. De Trollbeads Kerstcollectie 2012 staat nu online. Dit jaar met unieke zilveren kerstkralen. Met daarbij de strak vormgegeven kerstboom. Maar wat dacht u van de Trollbeads Winterse Sneeuw en het Teder hart. Ook is een nieuw zilveren slotje toegevoegd aan deze collectie.

Special Edition Kerst Trollbeads

Natuurlijk is de collectie ook uitgebreid met mooie Glazen Trollbeads. We zien hier zeer mooie kleuren combinaties. Met de Trollbeads Schattige Kerst set is een setje met frisse kleuren samengesteld. Natuurlijk op basis van de Kerstkleuren Groen en Rood. Dit is een Limited Edition set. We hebben begrepen dat deze niet aan de vaste collectie toegevoegd gaat worden. Dus voor deze bedels is het Op=Op.

Nieuwe Trollbeads Decoratieset

Ook voor deze Limited Edition Trollbeads geldt Op=Op. Deze bedels in de decoratieset zijn voorzien van grijstinten en bruintinten gecombineerd met goud en wit. Bewonder deze mooie bedels online en wees snel met beslissen.

Binnenkort Trollbeads Bangle

De Kerstcollectie 2012 is extra bijzonder door en nieuwe model armband; De Trollbeads Bangle. Een nieuwe manier om je kralen te dragen! Deze armbanden hebben we vandaag nog niet online staan maar zijn al wel in de winkel verkrijgbaar. En hopelijk dit weekend ook in de online winkel. Je kunt ze alvast reserveren.

Bekijk ook deze nieuwe Trollbeads Kerstcollectie bedels in het fotoboek