Trollbeads Lentecollectie 2011

Trollbeads Roze gestreepte agaat set Op de laatste dag van januari kunnen we weer de nieuwe Trollbeads aan u presenteren. Al is het buiten nog steeds koud. Bij Trollbeads krijgen we toch al de eerste tekens van de lente en het voorjaar te zien. Een mooie uitbreiding van de collectie met veel zilveren en glazen bedels. Dit keer is het een zeer complete uitbreiding van de Trollbeads collectie. Met een aantal nieuwe oorbellen en nieuwe kleuren leren armbanden. Ook de gouden Trollbeads worden met deze voorjaarscollectie weer aangevuld.

Nieuwe Zilveren Bedels

Nieuw in de collectie van de zilveren Trollbeads zijn nestjes met jonge dieren. Zowel een nestje met kittens als een nestje met pupies. Maar ook een mooie Kiwi vogel en een fantasie bedel: Vrijheidsgeest.

Speciale Valentijn Trollbeads

Met Valentijn voor de deur komt de Dubbel Hart bedel mooi op tijd. Wanneer deze nu wordt besteld is deze zeker op tijd in huis om te kunnen geven aan je geliefde. Nog even mooi laten inpakken en dan heb je een fantastisch mooi cadeau.

Nieuwe Gouden bedels

Sieraden zijn altijd mooi om te geven en zeker om te krijgen. Daarbij houden ze ook nog eens hun waarde. En zeker de gouden sieraden. We zien bijvoorbeeld de goud prijs steeds verder omhoog gaan. Dat heeft Trollbeads er niet van weerhouden om ook enkele nieuwe gouden Trollbeads aan de collectie toe te voegen. Vanaf dit moment is het eenvoudige slot ook in een gouden uitvoering leverbaar.

Nieuwe Glazen Trollbeads en setjes

Het grootste deel van de nieuwe aanvulling van Trollbeads Lentecollectie bestaat uit glazen Trollbeads. Met de zachte kleuren van de strandomgeving en een serie van bloemen. Deze Trollbeads zijn ook verkrijgbaar in de Strand set en Bloem set. Maar er zijn nog meer nieuwe glazen sets. De nieuwe Agaat set is leverbaar in Roze of Turkoois, al dan niet voor zien van een mooie streep.

Met deze nieuwe voorjaars collectie heeft Trollbeads meer dan 50 nieuwe items toegevoegd aan de collectie.