Trollbeads Be My Valentine

Trollbeads Be My ValentineSpeciaal voor Valentijn komt Trollbeads met de Be My Valentine bedel. Een glazen bedel met mooie paarse en rode kleuren gecombineerd. Deze glazen bedel is verder voorzien van vier koperen hartjes. Trollbeads geeft aan dat deze bedel een ode aan de liefde is. Sinds het koperen tijdperk wordt het koper al verheerlijkt. En op basis van de kleuren van het materiaal wordt koper ook met Liefde geassocieerd. Dus perfect om voor deze nieuwe bedel voor Valentijn te maken met koper.

Trollbeads Be My Valentine 10 januari leverbaar

De Valentijsbedel is pas vanaf 10 januari 2014 verkrijgbaar in de winkels. Het gaat hier om een Limited Edition Trollbeads. Wil je deze bedel graag aan je collectie toevoegen? Of wil je iemand verassen met deze unieke bedel, wees er dan snel bij. Trollbeads geeft aan dat de oplage gelimiteerd is. En niet aan de bestaande Trollbeads collectie als vast item wordt toegevoegd. Voor deze Be My Valentine bedel is het dus Op=OP.

Trollbeads Be My Valentine
Natuurlijk kun je deze nieuwe Be My Valentine Trollbeads perfect combineren met andere bedels uit de brede Trollbeads collectie. Trollbeads geeft op haar site al een aantal voorbeelden om de bedel te combineren. Bijvoorbeeld met de Trollbeads Robijn, het minihartje of de Trollbeads Rozenkwarts. Deze bedels passen perfect op een zilveren armband gecombineerd met zilveren Trollbeads bedels. Bekijk snel de Be My Valentine Trollbeads in het echt en bezoek een van de Trollbeads leveranciers bij jouw in de buurt. Let daarbij wel op dat deze leverancier de Limited Editions voert. Niet iedere Trollbeads winkel heeft deze in de collectie opgenomen.

Trollbeads Voorjaarscollectie 2014

Trollbeads geeft aan dat eind van deze maand meer duidelijkheid is over de nieuwe Trollbeads voorjaarscollectie. De verwachting is dat deze vanaf 24 januari daadwerkelijk beschikbaar is in de winkels. Het gaat hierbij om een exotische collectie geeft Trollbeads aan. Op het internet heb je al wat videos staan met een voorproefje van deze collectie: