Trollbeads Voorjaarcollectie 2013 – Veel nieuwe Trollbeads

Trollbeads Vrolijke ZomersetTrollbeads komt deze maand met de nieuwe Trollbeads Voorjaarcollectie 2013. Dit is een vrij grote collectie met meer dan 30 items. Hiermee wordt bijvoorbeeld een Koraaltakje en Vlinderzwerm aan de verzameling toegevoegd. Deze twee bedels zijn leverbaar in goud en in zilver. Maar er zijn meer zilveren bedels. Speelse dolfijnen, prachtige bloemen en dansende vlinders. In deze collectie ook een groot aantal glazen Trollbeads. Met opvallende kleur combinaties die zeker opvallen in deze grauwe dagen. Naast de felle kleuren zijn ook nieuw bedels beschikbaar met meer natuur kleuren. Trollbeads is erg trots op de Dendritische Agaat. Zij zien dit als de nieuwe “Musthave” Trollbeads bedel in de collectie. Inderdaad een mooi vormgegeven exemplaar maar welk met een moeilijke naam.

Trollbeads glazen setjes

De nieuwe glazen Trollbeads met de vrolijke kleuren zijn ook te koop in een setjes. Met de Vrolijke Zomerset heb je tegen een voordelig tarief bijpassende bedels. Ook de glazen bedels met de natuur tinten zijn in een voordelige set verkrijgbaar, dit is het Rotsstrand-setje.

Nieuwe Fantasy Trollbeads

Ook voor de Trollbeads Fantasy lijn zijn er nieuwe aanvullingen. De Vlierbloesemhanger en de Dolfijnen hanger zijn mooi vormgegeven en passen perfect bij de Fanatsy collectie.

Nieuwe Trollbeads leren armbanden

Met deze voorjaarcollectie zien we ook weer vier nieuwe leren armbanden toegevoegd worden aan het assortiment. Het gaat hierbij om armbanden die een combinatie zijn van twee verschillende kleuren en een zilveren slot. In totaal worden vier verschillende kleuren combinaties toegevoegd die allemaal in drie verschillende maten leverbaar zijn. Daarbij kun je kiezen uit een lengte van 36 cm, 41 cm en 45 cm.

Aanpassingen in naam en nummers

Bij de communicatie over deze Trollbeads voorjaarcollectie hebben we ook informatie gekregen over een tweetal aanpassingen in de huidige collectie. Het eenvoudige slot zal een nieuw nummer krijgen, 10118 in plaats van het oude nummer 10111. En de Trollbeads Fenix (11276) zal nu een andere naam krijgen en als Griffioen in de collectie worden opgenomen. De oude naam komt daarmee te vervallen.

Retired Trollbeads

Helaas moeten we ook afscheid nemen van een aantal Trollbeads. Deze zogenoemde Retired Trollbeads worden niet meer door Trollbeads geleverd. Wil je een van deze bedels nog toevoegen aan je collectie, ga dan snel naar je favoriete (online) winkel. Het kan zijn dat zij deze Retired Trollbeads nog wel op voorraad hebben. Want het is nu een kwestie van Op=Op.

Zie voor het Trollbeads Fotoboek voor beelden van alle bedels en armbanden uit de Trollbeads Voorjaar collectie 2013