Trollbeads winkels

De Trollbeads kunnen worden gekocht bij een groot aantal juweliers in België en Nederland. Hieronder ziet u een selectie van de verkooppunten. Juweliers en/of andere speciaal zaken worden alleen na toestemming toegevoegd aan deze lijst. Indien u ook een vermelding wilt laten toevoegen neem dan contact op met de webmaster van deze site.

Trollbeads maakt bij de verkooppunten onderscheid tussen Premium Plus Dealers, Premium Dealers en standaard Dealers.
Let op dat niet alle dealers de Limited Editon Trollbeads verkopen. In het onderstaande overzicht is met LE aangegeven welke dealers de Limited Editions in de collectie hebben.

Trollbeads winkels in Nederland

Hieronder een overzicht van relevante Trollbeads verkooppunten die zijn aangemeld, gesorteerd op type dealer en naam. Zie voor het volledige overzicht van dealers de site van Trollbeads.nl

Premium Plus Dealers

Bij deze dealers vind je de volledige collectie van Trollbeads en X by Trollbeads. Met uitzondering van de gouden Trollbeads. De aanwezige verkoopsters zijn getraind door Trollbeads en kunnen je alles vertellen over de collectie. Het zijn echte Trollbeads-specialisten die je perfect kunnen adviseren. Bij deze dealers worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Premium Dealers

Bij deze dealer vind je een uitgebreide Trollbeads-collectie. De Trollbeads-specialist adviseert je graag.

Overige Trollbeads winkels

Bij deze dealer vind je een basiscollectie van Trollbeads

Trollbeads verkooppunten in België

Hieronder een overzicht van enkele relevante dealers in Belgie. Deze zijn gesorteerd op type dealer en vervolgens op naam. Zie voor een volledig overzicht van Trollbeads winkels de site van Trollbeads.nl.

Premium Plus dealers in België

Alle vermeldingen zijn gesorteerd op naam

Online Trollbeads winkels

Laat ons weten als u Trollbeads Winkels wilt laten toevoegen aan dit overzicht. Veel van deze Trollbeads winkels hebben zowel een fysieke winkel als een website waarop ook een (deel van de) collectie wordt aangeboden. Mocht u Trollbeads Winkels tegenkomen die we niet in het overzicht hebben staan, of andersom als een winkel de collectie Trollbeads niet meer voert. Laat het ons weten. Passen we het overzicht aan.

De informatie over de Trollbeads Winkels op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 4 november 2017 )
[csbshare]