Overzicht Trollbeads Wintercollectie 2008

Trollbeads Diamond Like ZwartTrollbeads heeft de collectie aangevuld met acht nieuwe Trollbeads items. Aan de collectie van zilveren Trollbeads is de Beschermengel en de Eenheid toegevoegd.
De Beschermengel Trollbeads is ontworpen door Soren Solvsmed. De Trollbead Eenheid is ontworpen door Michael Wiehe en is zowel in het zilver als in het goud verkrijgbaar.
Trollbeads heeft nog meer nieuwe items aan de gouden Trollbeads collectie toegevoegd. Vanaf de introductie van deze winter collectie zijn ook de gouden Trollbeads armbanden ook leverbaar in de lengte maten 22 en 23 cm.
Vervolgens hebben we een nieuwe Trollbeads met de naam ” Pure Passie “. De laatste toevoegingen aan de collectie zijn een witte en zwarte uitvoering van de Diamond-Like Trollbead.Deze Trollbeads zijn voorzien van Zirkonia’s.

Bedels in de Trollbeads Wintercollectie

Trollbeads Eenheid Zilver

Trollbeads Eenheid Zilver

Er bestaat een kracht in het samenzijn, dus maak het geheel sterker en het zal jouw ook sterker maken. Denk eraan, we zijn alleen zo sterk als de zwakste schakel. Deze nieuwe zilveren Trollbead is ontworpen door Michael Wiehe. De Trollbeads Eenheid is ook leverbaar in een gouden uitvoering.
Engelse naam: Trollbeads Unity
Trolbeads nr: 11266

Trollbeads Beschermengel

Trollbeads Beschermengel

Er wordt gedacht dat beschermengelen spirituele wezens zijn die aangesteld worden zijn om mensen hier op aarde te helpen en te beschermen. Iedereen heeft er altijd tenminste een bij zich. De beschermengel is een hanger die prachtig aan een collier past maar kan natuurlijk ook bij een armband.
Engelse naam: Trollbeads Guardian Angel
Trolbeads nr: 11905

Trollbeads Eenheid Goud

Trollbeads Eenheid Goud

Er bestaat een kracht in het samenzijn, dus maak het geheel sterker en het zal jouw ook sterker maken. Denk eraan, we zijn alleen zo sterk als de zwakste schakel. Deze nieuwe gouden Trollbead is ontworpen door Michael Wiehe. De Trollbeads Eenheid is ook leverbaar in een zilveren uitvoering.
Engelse naam: Trollbeads Unity
Trolbeads nr: 21266

Trollbeads Armband Goud 22 cm

Trollbeads Armband Goud 22 cm

Gouden Trollbeads armband van 22 cm zonder slot. Lengte armbanden & colliers is aangegeven inclusief slotje (? 2cm) – vergeet niet een slotje te kopen. (Let op: de lengtes van de armbanden en colliers worden aangegeven inclusief een slotje van ca. 2cm. Kies een slotje om je sieraad compleet te maken.)
Engelse naam: Trollbeads Bracelet
Trolbeads nr: 25222

Trollbeads Armband Goud 23 cm

Trollbeads Armband Goud 23 cm

Gouden Trollbeads armband van 23 cm zonder slot. Lengte armbanden & colliers is aangegeven inclusief slotje (? 2cm) – vergeet niet een slotje te kopen. (Let op: de lengtes van de armbanden en colliers worden aangegeven inclusief een slotje van ca. 2cm. Kies een slotje om je sieraad compleet te maken.)
Engelse naam: Trollbeads Bracelet
Trolbeads nr: 25223

Trollbeads Pure Passie

Trollbeads Pure Passie

Als de waarheid geen passie bevat, bestaat zij puur uit feiten. Alleen als zij met de passie van het hart doordrongen is, wordt het poezie.
Engelse naam: Pure Passion
Trolbeads nr: 51734

Trollbeads Diamond Like Wit

Trollbeads Diamond Like Wit

Als klap op de vuurpijl zijn er ook varianten op de populaire diamond like Trollebads. De in augustus geintroduceerde Diamond Like met gouden buis zijn er nu ook diamond like met een zilverenbuis. In de collectie zijn een witte en een zwart versie van de Diamond Like toegevoegd.
Engelse naam: Diamond Bead, white
Trolbeads nr: 81001

Trollbeads Diamond Like Zwart

Trollbeads Diamond Like Zwart

Als klap op de vuurpijl zijn er ook varianten op de populaire diamond like Trollebads. De in augustus geintroduceerde Diamond Like met gouden buis zijn er nu ook diamond like met een zilverenbuis. In de collectie zijn een witte en een zwart versie van de Diamond Like toegevoegd. Vooral bij zwarte variant komen de zirkonia’s goed tot hun recht.
Engelse naam: Diamond Bead, black
Trolbeads nr: 81002