Trollbeads World Collectie Nederland

Trollbeads heft een special lijn opgezet met Trollbeads uit de landen van de Wereld. De World Collectie. Iedere keer wordt weer een land toegevoegd aan deze speciale Trollbeads lijn. Daarbij zijn de Trollbeads alleen verkrijgbaar in het land van uitgifte zelf. Dus zeer speciale Trollbeads. Hieronder een overzicht van de bedels die met de Trollbeads Dutch Collections zijn toegevoegd aan het assortiment.

Zonnebloemen van Gogh

Trollbeads Zonnebloemen van GoghZonnebloemen is een serie stillevens gemaakt door de Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh in 1888. De schilderijen gingen naar zijn vriend Paul Gauguin als decoratie voor zijn slaapkamer. Van Gogh wordt tegenwoordig gezien als één van de grote schilders van de 19de eeuw. Deze erkenning kwam echter pas laat. Tijdens zijn leven werd maar één schilderij verkocht. Zonnebloemen is alleen verkrijgbaar bij Nederlandse TROLLBEADS dealers. Onderdeel van de Trollbeads World CollectieTrolbeads
Trolbeads nr: NL11203

Trollbeads Klompen

Trollbeads Klompen

In vele landen bestaat vaak het beeld dat Nederland bewoond wordt door mensen die op klompen lopen. Tegenwoordig ziet men klompen vooral nog op het platteland. Traditioneel gezien worden klompen van hout gemaakt, maar in de souvenirbranche worden ze van allerlei materialen gemaakt van hout tot Delfts blauw aardewerk. Klompen is alleen verkrijgbaar bij Nederlandse TROLLBEADS dealers. Onderdeel van de Trollbeads World Collectie.
Trolbeads nr: 11204

Trollbeads Molen

Trollbeads Molen

Een molen is een werktuig met uiteenlopende functies. Het is een hulpmiddel bij het vervaardigen van meel, olie en verf of het zagen van hout en het oppompen van water. Een molen kan worden aangedreven door wind, water, elektriciteit, of spierkracht van mensen of dieren. De molens hebben een grote cultuurhistorische en landschappelijke betekenis. Met de molens komen natuur, landschap en monumenten bij elkaar. Molen is alleen verkrijgbaar bij Nederlandse TROLLBEADS dealers. Onderdeel van de Trollbeads World Collectie.
Trolbeads nr: 11403

Trollbeads Oranje Boven!

Oranje Boven!

Als Nederland geassocieerd wordt met een kleur, dan is het wel oranje. Of het nu gaat om het nationale voetbalelftal of de oranjegekte tijdens Koninginnedag. De oorsprong ligt bij Willem van Oranje ’vader des vaderlands’, de grondlegger van een nieuwe Nederlandse staat. Oranje Boven! is alleen verkrijgbaar bij Nederlandse TROLLBEADS dealers. Onderdeel van de Trollbeads World Collectie.
Trolbeads nr: 61103