Trollbeads zomercollectie 2014 met 6 nieuwe hangers

Trollbeads WalvissenSinds deze week kun je dan eindelijk de nieuwe Trollbeads uit de zomercollectie 2014 kopen. Een maand geleden hadden we al een preview gehad van deze collectie. Nu staan de beelden van deze Trollbeads online.

Het gaat om een zomercollectie met zes nieuwe zilveren hangers. De stijl van deze zomer collectie is ‘Bohemian’. Deze hangers hebbend e namen Vintage, Walvissen, Poëzie, Bohême en bloemenweide gekregen. Trollbeads geeft aan dat deze hangers perfect te combineren zijn met de kralen uit de brede Trollbeads collectie.

Limited Edition Trollbeads

Deze keer is de zomercollectie erg klein. Het is goed dat de collectie van hangers weer een nieuwe uitbreiding krijgt. Mijn voorkeur gaat uit naar de zilveren en glazen kralen. Onderdeel van deze zomercollectie is een Limited Edition glazenset met de naam Zomerkoelte. De kralen van deze set zijn weer uitstekend te combineren met de zilveren hangers.

Let op dat het gaat om een Limited Edition set. Alleen de Limited Edition dealers hebben deze setjes kunnen bestellen. De voorraad bij de Trollbeads winkels is beperkt. Het gaat om een Op=Op actie. De winkels kunnen deze kralen niet meer bijbestellen. En op basis van de huidige informatie moeten we er ook van uit gaan dat deze kralen niet in de vaste collectie opgenomen gaan worden. Wil je deze set toevoegen aan je eigen Trollbeads voorraad moet je snel schakelen.

Zie voor de beelden van deze nieuwe zomer collectie het fotoboek op deze Trollbeads fansite.